SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Test i verklig miljö: Geras Solutions

  Test av digitala tjänst för demensutredning på Torsby och Likenäs vårdcentral. Testen genomförs under 6 månader, där verktyget testas parallellt med ordinarie arbetsprocess.

  Testet i Torsby kommun har möjliggjorts i samarbete mellan DigitalWell Arena och Region Värmland inom ramen för ”Projekt test”. Syftet med testet i verklig miljö är att få svar kring användarvänligheten för det digitala verktyget och hur det påverkar effektiviteten och tillgängligheten.

  Kontaktperson: Mari Banck
  mari.banck@regionvarmland.se

  Relaterade case

  DigitalWell

  Under 2018-2021 har vi drivit det regional projektet DigitalWell som finansieras av EU. Tillsammans utvecklar vi digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga

  Test i verklig miljö: Care to Translate

  Test av den digitala översättningsappen Care to translate i vården under hösten 2020. Den digitala översättningstjänsten Care to Translate testades mellan oktober och december 2020

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.