SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Erbjudanden i arenan

  För innovativa företag

  Har du en digital produkt eller tjänst som kan kan stärka människors hälsa och välmående? DigitalWell Arena stöttar företag och entreprenörer som har innovativa idéer med potential att skalas upp för att lösa viktiga behov inom hälsa och välfärd. Klicka på respektive rubrik för att läsa mer.

  DigitalWell Innovationssupport

  DigitalWell Innovationssupport hjälper företag och entreprenörer att utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

  DigitalWell Ventures

  Riktar sig till startups inom digital hälsa och välfärd som har produkter och tjänster som ligger nära en skalbar och kommersiell fas. Stöttningen i acceleratorprogrammet ska ge de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Det acceleratorn kan erbjuda är bland annat tillgång till kapital, kunder, gärna internationella, och kompetens.

  DigitalWell Demand Accelerator

  I DigitalWell Demand Accelerator kan innovativa företag och offentlig sektor gemensamt utveckla, testa och utvärdera olika lösningar med målet att en eller flera lösningar upphandlas eller tillgängliggörs, och skalas. För företag innebär det en unik möjlighet att få stöd som är direkt kopplat till behov i offentlig sektor.

  Innovation Hub

  DigitalWell Innovation Hub är en fysisk innovationsmiljö på Karlstad Innovation Park som främjar oväntade möten, mod att våga prova och stöd för att hitta rätt väg i utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.