SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  STÖTTAR INNOVATIVA IDÉER INOM HÄLSA OCH VÄLFÄRD

  DigitalWell Incubator har spetskompetens i att stötta interaktionen mellan entreprenörer och offentlig sektor. I inkubatorprogrammet tar vi ett helhetsgrepp kring våra bolags utveckling.

  Inkubatorprogrammet är en del av DigitalWell Arena. Fokus ligger på att stötta startups som har en digital produkt eller tjänst som riktar sig till offentlig sektor, med inriktning mot hälsa och välfärd.

  Vi kan bland annat hjälpa till med innovationsforum i offentlig sektor, där du får viktig feedback kring din produkt eller tjänst, processledning av test i verklig miljö, juridisk expertis och mycket mer. Nedan hittar du ett urval av de stödtjänster DigitalWell Incubator kan erbjuda.

  Programmet är helt virtuellt, men vi kan även erbjuda plats i våra lokaler på Karlstad Innovation Park och Scaaler IoT Labs i Arvika.

  Besök inkubatorns egen webbplats för att läsa mer och ansöka till inkubatorsprogrammet eller som mentor.
   

  Intresseanmälan

  Skicka in din intresseanmälan till DigitalWell Incubator så kan vi diskutera om vi kan erbjuda en plats till ditt företag!

  Kontakt

  Tetiana Siianko

  Tetiana Siianko

  Program Manager
  +46 (0)76 213 88 21
  tetiana.siianko@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.