ALLA BEHÖVER DIGITALA HÄLSOTJÄNSTER

DigitalWell Innovationssupport hjälper företag och entreprenörer att utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

Har du idéer som framtiden behöver?

Med rätt stöd blir resan från idé till verklighet både kortare, snabbare och roligare. DigitalWell Innovationssupport erbjuder kontakter och verktyg för att företag ska kunna utveckla smarta lösningar för framtidens hälsosamhälle. Tillsammans tittar vi på vad just du behöver för att utveckla din idé till en faktisk produkt eller tjänst.

Utveckla din idé

En förutsättning för att Innovationssupport ska kunna hjälpa dig framåt är att din idé löser ett faktiskt behov inom hälsa och välfärd. Tillsammans kan vi hjälpa både människor och samhälle att utvecklas och må bättre. Kontakta oss via formuläret så hittar vi rätt sätt för dig att ta första steget. 

Skicka ett meddelande

Lina Svensberg

Process Leader Entrepreneurship & Commercialization +46 (0)761- 01 74 26 lina.svensberg@compare.se

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden, och är en del av DigitalWell Arena som är en 10-årig satsning för att bygga en nationellt och internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö för digitala hälsotjänster. Läs mer om DigitalWell här

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.