SEARCH
Stäng den här sökrutan.

Innovationsbevakning

  • 31 maj
  • 10:00
  • Online via Zoom
Anmäl dig senast den

Varmt välkommen till en återkommande möjlighet för offentlig sektor och innovativa bolag att kravlöst föra sina världar lite närmre varandra! 

Genom att en gång i månaden dela behov och erbjudanden kan marknaden bättre matcha offentlig sektors behov med mer pricksäkra tjänster och produkter. Personer inom offentlig sektor får samtidigt tillgång till ett effektivt forum för kontinuerlig uppdatering på nya digitala lösningar. Vi ser fram emot att få dela ditt perspektiv!

Varje tillfälle får du lyssna till ett flertal innovativa bolag som pitchar sina tjänster och produkter, och verksamheter inom offentlig sektor som pitchar sina behov. Det är korta kärnfulla pitcher som gäller, och det finns möjlighet att ställa frågor samt utrymme för diskussioner.

NÄR: En gång i månaden, fredagar kl. 10.00 – 11.00. Nästkommande datum ser du i sidrubriken.

VAR: Online via Zoom, du får en kalenderinbjudan med möteslänk efter registrering.

FÖR VEM: Framför allt för dig inom offentlig sektor eller startup-världen, men även andra är självklart välkomna att lyssna och dela sina perspektiv.

REGISTRERING: Du behöver bara registrera dig en gång, vi kommer sedan bjuda in dig till kommande tillfällen och du tackar enkelt ja eller nej för respektive tillfälle i din kalender.

Kommande datum:

  • 28 juni

Innovationsbevakning innebär en timmes omvärldsbevakning i månaden, du deltar när du själv kan och vill.

Bjud in en kollega, eller två!

Självklart är du välkommen att bjuda in en kollega – eller flera. Dela bilden här bredvid, så kan de enkelt skanna med mobilen och anmäla sig, alternativt denna länk som alltid är uppdaterad med kommande datum:
https://digitalwellarena.se/innovationsbevakning

Utveckling av Innovationsbevakning

Innovationsbevakning med DigitalWell Arena är ett forum till för dig, därför vill vi också utveckla det åt det håll du önskar. Lämna din input, så tar vi med den i utvecklingsarbetet framåt. Stort tack för din hjälp!

KONTAKT

Tetiana Siianko

Tetiana Siianko

Tech Entrepreneurship Manager
+46 (0)76 213 88 21
tetiana.siianko@compare.se

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.