SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Test i verklig miljö: SunSense

  Test av SunSense digital tjänst för prevention av skadlig UV-strålning i Arvika kommun under juni 2021.

  Det test som genomförts är ett samarbete mellan SunSense, DigitalWell Arena, Scaaler Consulting och Arvika kommun. Mellan 1 juni och 1 juli har drygt 20 anställda i Arvika kommun fått testa SunSense lösning. Syftet är att få svar både om produktens användarvänlighet och potentiella risker i arbetsmiljön.

  SunSense är ett av bolagen i DigitalWell Ventures accelerator, som bidrar till utvecklingen av skalbara, digitala hälso- och välfärdstjänster.

  Kontaktperson: Steve Skoog
  stesko@scaaler.com

  Relaterade case

  DigitalWell

  Under 2018-2021 har vi drivit det regional projektet DigitalWell som finansieras av EU. Tillsammans utvecklar vi digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga

  Test i verklig miljö: Geras Solutions

  Test av digitala tjänst för demensutredning på Torsby och Likenäs vårdcentral. Testen genomförs under 6 månader, där verktyget testas parallellt med ordinarie arbetsprocess. Testet i

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.