Innovation Hub

DigitalWell Innovation Hub är en öppen innovationsmiljö för utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster.

Tillsammans med näringsliv, offentlig sektor, akademi och entreprenörer vill vi utveckla produkter och tjänster som morgondagens människor och samhälle har behov av. Innovation Hub är en fysisk innovationsmiljö på Karlstad Innovation Park som främjar oväntade möten, mod att våga prova och stöd för att hitta rätt väg.

Låt dig inspireras av innehållet – eller skapa innehåll som inspirerar andra

Seminarium & workshops

Under våren 2020 kommer bland annat Karlstads universitets fakultet för Datavetenskap att hålla en workshop om cybersäkerhet och CGI kommer att arrangera ett innovationsseminarium.

TechTalk Värmland våren 2020

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Öppen samverkansmiljö

Innovation Hub är en öppen samverkansmiljö. Har du en idé på en aktivitet som angriper samhällsutmaningar kopplade till hälsa och välfärd, kontakta oss!

Aktuella aktiviteter

Håll koll i vår kalender eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga kommande aktiviteter i Innovation Hub.

KONTAKT

Sandra Dalåsen

Event Coordinator
+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se

 
Relaterat innehåll
Utveckling
DigitalWell Arena

Snabbt gensvar på innovationsstöd i coronakris

DigitalWell Arena har tillfört två miljoner kronor för att öka innovationskraften i coronakrisen. –          I en svår situation vill vi stötta näringslivet att kunna utveckla

Utveckling
DigitalWell Arena

Två miljoner till innovationskraft i Coronakrisen

Har du en digital produkt eller tjänst som kan göra skillnad i coronakrisen? DigitalWell Arena satsar två miljoner kronor för att stötta företag och entreprenörer

Event
DigitalWell

DigitalWell 2020

En gemensam mötesplats för Värmlands framtida hälsosamhälle, och vägen dit.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.