SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechWalk: Tech-skills for everyone

  • 28 september
  • 12:30
  • Online via Zoom
  Anmäl dig senast den

  Under hösten är du välkommen till fem TechWalks tillsammans med spännande gäster. Först ut är Technigo, som sedan starten 2016 jobbat med nytänkande utbildningar inom digitalisering och IT.

  Hanna Pettersson, co-founder Technigo

  De har lyckats med det som många av oss, som vill se en större variation i branschen, misslyckas med. Hör dem berätta hur de har gjort, och hur de jobbar för att locka fler personer att bli intresserade av en framtid inom tech-branschen.

  Technigo driver utbildningar för karriärbytare för att minska kompetensbristen inom IT. De anlitas av företag med målsättningen att öka kompetensen för medarbetarna så att fler ska kunna bidra till innovation och digitala projekt. Bland kunderna finns IKEA, Nordea, Bonnier News, Claremont, Schibsted med flera.

  Vilka kompetenser och tech-områden ser vi starkast efterfrågan på just nu? Och hur kan vi tänka och agera för att locka fler att utbilda sig inom dem? Ställ dina frågor till Technigo.

  Välkommen att hänga med på höstens första TechWalk, var du än befinner dig!

  Här kan du läsa mer om Compares samarbete med Technigo i ”Den Digitala Förflyttningen”, där vi ska utbilda 100 personer i Värmland i efterfrågade områden inom det digitala.

  Läs mer om Technigo

  VARFÖR TECHWALK?

  Så kallade ”Walk and Talks”, eller promenadmöten, har blivit ett populärt sätt för att röra sig mer under arbetsdagen, och samtidigt få till mer effektiva och kreativa möten. Det innebär både frisk luft och rörelse, och det stimulerar nya tankar och idéer som kanske inte skulle uppkomma annars. Det är precis vad syftet med våra TechWalks är – att du ska få med dig en ny idé eller tankeställare kring de senaste trenderna inom tech. Du väljer såklart själv plats för dina TechWalks, då de är helt digitala. Tiden är 12.30-13.00, så du hinner äta din lunch i lugn och ro innan vi startar. Ingen anmälan behövs.

  Vill du diskutera det som tas upp på TechWalk? Välkommen in i Facebook-gruppen!

  Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er!

  NÄR: Tisdag 28 september kl. 12.30-13.00
  VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
  FÖR VEM: För alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter.
  ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHWALKS

  Boka in höstens träffar i kalendern!

  • 28 september
  • 12 oktober
  • 2 november
  • 23 november
  • 14 december
  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.