TechTalk Värmland – hösten 2020

  • 22 september
  • 12:15
  • DW Innovation Hub + online
Anmäl dig senast den

VÄLKOMMEN TILL EN NY SÄSONG AV SPÄNNANDE DIGITALA ÄMNEN!

Vi blickar framåt och ser fram emot en höst fylld av inspiration inom det digitala. Höstens ämnen för TechTalk håller vi på ett litet tag till, vi tycker att du redan nu ska boka in datumen i din kalender.

VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM     
          
TEMA
22 september          
TBA
29 september          
TBA
6 oktober 
TBA
13 oktober 
TBA
20 oktober 
TBA
3 november 
TBA
10 november 
TBA
17 november 
TBA
24 november 
TBA
1 december 
TBA

 

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är i DigitalWell Innovation Hub på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Varmt välkommen!

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.