Digitalisering av välfärdstjänster

DIGITALWELL

Projektet DigitalWell drivs av Stiftelsen Compare i Karlstad. I DigitalWell bidrar vi till digitalisering av välfärden genom att tillsammans utveckla lösningar på faktiska behov med användarens egenförmåga i fokus. Projektet tar sig an utmaningar från den offentliga sektorn i Värmland.

Varför gör vi detta:

Utveckla och implementera innovativa, digitala lösningar

Samverkan mellan forskning, näringsliv och offentlig verksamhet

Skapa användarvänliga samhällstjänster av hög kvalitet

Tillsammans vill vi forma ett smart samhälle med välfärdstjänster där digital teknik ökar egenförmågan hos individen. Vill du vara med och lösa faktiska utmaningar från offentlig sektor eller har en lösning du vill testa i verkliga förhållanden?

Josephine Schapiro

Process & Project Manager Innovation, DigitalWell
+46 (0)73 026 24 01
josephine.schapiro@compare.se

I samarbete mellan Compare, Karlstads kommun, Landstinget i Värmland, Karlstads universitet, Region Värmland, Landstinget i Dalarna, Region Dalarna, Friskvården i Värmland, Almi samt Tieto. Framöver involverar vi också fler företag och organisationer i de konkreta innovationsprojekt som drivs.

DigitalWell är en EU- finansierad satsning.

eu_fond_logo