SEARCH
    Stäng den här sökrutan.

    TechTalk Värmland: Hösten 2020

    Period: 22 september – 8 december

    NYTT TEMA VARJE VECKA

    Varje tisdag samlas vi digitalt för att, av intressanta talare, introduceras till ett nytt ämne. Efter dragningen diskuterar vi hur veckans tema kan påverka oss i våra liv och organisationer. Allt över en trevlig, digital, lunch. Teman släpps vecka för vecka. Välkommen!

    TECHTALK VÄRMLAND

    TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

    Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs. I gruppen finns dessutom möjlighet att se alla ämnen i efterhand.

    DIGITALA TECHTALKS

    Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Länk för att delta hittar du i Facebook-gruppen TechTalk Värmland. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen.

    Vi ser fram emot en inspirerande höst & hoppas att du vill hänga med!

    eu_fond_logo

    EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

    Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.