SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Internet of Things

  Prylar som snackar med varandra

  Internet of Things, IoT eller sakernas internet. Det är knappast någon som missat begreppet, men vad innebär det?

  I de värmländska skogarna, eller Arvika rättare bestämt, pågår ett toppmodernt arbete på Scaaler IOT Labs. Här fokuserar de på hållbar innovation inom Internet of Things, kort förklarat ett nätverk av prylar som pratar med varandra.

  Häng på när Robert Rhönnstad, en av grundarna på Scaaler IOT Labs, förklarar vad IoT är, varför det erbjuder spännande möjligheter och vad som händer i Arvika just nu. Vad har IoT egentligen för roll i vår hälsa?

  Robert arbetar som konsult inom IT och affärsutveckling, med lite extra passionerat fokus mot IoT och molnlösningar. Denna vecka kommer han hjälpa oss mot ett smartare liv enligt sin egen devis;

  Smart building, smart city, smart world.

  På grund av läget med Covid-19 kan du endast delta på detta TechTalk genom livestream. Länken publiceras i Facebook-gruppen TechTalk Värmland en stund före start.

  Välkommen!

  LIVESTREAM

  Glöm inte att vi numer streamar alla TechTalks live. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att titta via. Där kan du även se TechTalket i efterhand.

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  10 marsFoodTech
  17 marsTourismTech
  24 marsOutnyttjad digital potential
  31 marsInternet of Things
  7 aprilWoodTech
  14 aprilPÅSKLOV
  21 aprilFemTech
  28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
  5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
  (Uppskjuten pga Covid-19)
  12 majKampen om skärmtid
  19 majExperience shopping
  26 majHuman augmentation & robotics

   

  TECHTALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.