TechTalk: FoodTech [SÄSONGSSTART]

  • 10 March
  • 12:15
  • DigitalWell Innovation Hub
Anmäl dig senast den

Våren närmar sig, solen tittar fram stundtals och vi startar upp en helt ny säsong av TechTalks!

Våren bjuder, utöver tio nya spännande TechTalk-ämnen, på två nyheter. Lokalen, som vi tjuvstartade med i höstas, är inredd och vi ses för TechTalk i den inspirerande DigitalWell Innovation Hub.

Vi kommer dessutom att streama alla vårens TechTalks live! Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att titta via.

Säsongens första ämne är FoodTech! Talare är Maja Wahlqvist och Niklas Nordström från Elvenite. Ytterligare presentation av ämnet och talarna kommer snart, till dess kan du passa på att lägga in säsongens datum i kalendern.

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Ta med dig matlådan eller köp med mat från restaurangen på bottenplan. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUMTEMA
10 marsFoodTech
17 marsTourismTech
24 marsOutnyttjad digital potential
31 marsInternet of Things
7 aprilWoodTech
14 aprilPÅSKLOV
21 aprilFemTech
28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
12 majKampen om skärmtid
19 majExperience shopping
26 majHuman augmentation & robotics

 TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.