SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: FoodTech [SÄSONGSSTART]

  Rädda världen med FoodTech

  Våren närmar sig, solen tittar fram stundtals och vi startar upp en helt ny säsong av TechTalks!

  Våren bjuder, utöver tio nya spännande TechTalk-ämnen, på två nyheter. Lokalen, som vi tjuvstartade med i höstas, är inredd och vi ses för TechTalk i den inspirerande DigitalWell Innovation Hub.

  Vi kommer dessutom att streama alla vårens TechTalks live! Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att titta via.

  Säsongens första ämne är FoodTech! Vad är det och hur kan det rädda världen?

  Teknik är måhända inte den första kopplingen man gör när man tänker på livsmedel, men teknologi och innovation förändrar just nu hela livsmedelsvärldens ekosystem. Vi diskuterar de senaste trenderna inom området och vad de kan få för effekter, globalt så väl som i ditt eget hem.

  Veckans talare är Maja Wahlquist och Niklas Nordström från Elvenite. Maja, ursprungligen från Luleå, har studerat industriell ekonomi och arbetar bl.a. som projektledare för Elvenites RPA-satsning. Hon ansvarar också för företagets hållbarhet. Niklas, born and raised Karlstadbo, är utbildad kommunikatör och ansvarar för Elvenites marknadsföring och kommunikation.

  Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

  Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Ta med dig matlådan eller köp med mat från restaurangen på bottenplan. Vi bjuder på kaffe.

  Välkommen!  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  10 marsFoodTech
  17 marsTourismTech
  24 marsOutnyttjad digital potential
  31 marsInternet of Things
  7 aprilWoodTech
  14 aprilPÅSKLOV
  21 aprilFemTech
  28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
  5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
  12 majKampen om skärmtid
  19 majExperience shopping
  26 majHuman augmentation & robotics

  TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.