SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  De bidrar till Sveriges hälsoinnovationer

  Ett 30-tal personer har blivit nominerade i DigitalWell Award 2022. Alla har de en sak gemensamt – de bidrar till viktiga hälsoinnovationer för Sverige. Nu har det blivit dags att rösta fram vinnarna som presenteras på ett event i Karlstad den 1 juni.

  DigitalWell Award startades 2021 av Compare och DigitalWell Arena i syfte att lyfta fram de personer och initiativ som bidrar till framtidens hälsoinnovationer.   

  Det krävs mod och stort engagemang för att driva innovationsfrågor inom hälsoområdet, samtidigt som potentialen att åstadkomma effekt som gör skillnad på riktigt är stor. Därför vill vi lyfta, uppmärksamma och fira dessa personer genom DigitalWell Award

  Marie Granander DigitalWell Arena

  Bland de nominerade 2022 finns de som bidrar till en mer jämlik vård i Sverige, verktyg som räddar liv och som hjälper äldre att använda digitala verktyg, bland många fler. De har blivit nominerade inom någon av de fyra kategorierna utifrån fokusområden inom DigitalWell Arena: 

  • Innovationsförmåga genom samarbete  
  • Individens delaktighet  
  • Data & digital teknik 
  • Tjänsteutveckling & kommersialisering.  

  Nu kan du rösta fram vinnaren

  Utifrån de nomineringar som kommit in har DigitalWell Arenas Coreteam utsett fyra kandidater i varje kategori. Nytt för i år är att det är öppet för alla som vill att delta i en omröstning för att kora vinnarna tillsammans med en extern jury som består av representanter från nationella innovationsorganisationer. Vinnarna presenteras den 1 juni på ett event i Karlstad där totalpoängen, från jury och omröstning, avgör vilka som blir de slutliga vinnarna i DigitalWell Award 2022. 

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.