Digitalisering av välfärdstjänster

DIGITALWELL

I det regionala EU-projektet DigitalWell bidrar vi till digitalisering av välfärden genom att tillsammans utveckla lösningar på faktiska behov med användarens egenförmåga i fokus. Projektet tar sig an utmaningar från den offentliga sektorn i Värmland och Dalarna och pågår mellan 2018-2020.

Varför gör vi detta:

Utveckla och implementera innovativa, digitala lösningar
Samverkan mellan forskning, näringsliv och offentlig verksamhet
Skapa användarvänliga samhällstjänster av hög kvalitet

Tillsammans vill vi forma ett smart samhälle med välfärdstjänster där digital teknik ökar egenförmågan hos individen. Vill du vara med och lösa faktiska utmaningar från offentlig sektor eller har en lösning du vill testa i verkliga förhållanden?

Josephine Schapiro

Process & Project Manager Innovation, DigitalWell
+46 (0)73 026 24 01
josephine.schapiro@compare.se

I samarbete mellan Compare, Karlstads kommun, Region Värmland, Karlstads universitet, Landstinget i Dalarna, Region Dalarna, Friskvården i Värmland, Almi samt Tieto. Framöver involverar vi också fler företag och organisationer i de konkreta innovationsprojekt som drivs.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.