Digitalwell

Vill du vara med och lösa faktiska utmaningar från offentlig sektor eller har en lösning du vill testa i verkliga förhållanden. Tillsammans vill vi forma ett smart samhälle med välfärdstjänster där digital teknik ökar egenförmågan hos individen.

För framtidens hälsosamhälle

Tillsammans utvecklar vi digitala lösningar som ökar vår egenförmåga att leva ett hälsosammare liv. Vi gör det tillsammans med offentlig sektor, akademi, civilsamhället, entreprenörer och näringsliv.

Varför gör vi detta?

Utveckla och implementera innovativa, digitala lösningar

Samverkan mellan forskning, näringsliv och offentlig verksamhet

Skapa användarvänliga samhällstjänster av hög kvalitet

I det regionala EU-projektet DigitalWell bidrar vi till digitalisering av välfärden genom att tillsammans utveckla lösningar på faktiska behov med användarens egenförmåga i fokus. Projektet tar sig an utmaningar från den offentliga sektorn i Värmland och Dalarna och pågår mellan 2018-2020.

 
Relaterat innehåll
DigitalWell
Innovation Hub

Här öppnas rum för nya digitala hälsotjänster

I går invigdes DigitalWell Innovation Hub. Det innebär att det finns en fysisk samlingsplats för alla som vill utveckla framtidens digitala hälsotjänster.– Har ni idéer

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.