SEARCH
Stäng den här sökrutan.

DigitalWell Award 2023

  • 1 juni
  • 16:00
  • Olssons Bazar, Karlstad
Anmäl dig senast den 30/5

DigitalWell Arena fortsätter att tillsammans skapa resultat för Sverige och världen. Du som är, eller vill vara, med på resan är varmt välkommen till en riktigt härlig kväll för att fira resan så långt – och blicka framåt.

Den 1 juni möts vi från kl. 16.00 på Olssons Bazar i Karlstad, för att fira och samtidigt utse vinnarna i årets upplaga av DigitalWell Award. Utmärkelsen där vi lyfter personer och initiativ som bidrar till utvecklingen av framtidens hälsoinnovationer. Vi bjuder på en somrig buffé och baren är öppen.

Varmt välkommen!

Antalet platser är begränsade. Anmälan senast 30 maj.

NÄR: Torsdag 1 juni 2023, kl. 16.00. Programmet startar 17.00.
VAR: Olssons Bazar, Tullhusgatan 1, Karlstad.
FÖR VEM: Alla som varit med på resan eller vill vara med framåt.
KOSTNAD: Evenemanget är kostnadsfritt. Du betalar endast din egen dryck. Vi bjuder på mat och efterrätt.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.