SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Ny mötesserie ger inblick i DigitalWell Arena

  Den 4 oktober är det premiär för DigitalWell Meet Up – en mötesserie där du kan hålla dig uppdaterad om DigitalWell Arena.

  I ett första skede är sex möten planerade. Syftet är att dela information och kunskap kring hur DigitalWell Arenas verksamheter, projekt och aktiviteter utvecklas, samt vilka resultat och effekter det bidrar till. Det är också ett forum där alla aktörer kan ställa frågor och dela med sig av spännande möjligheter. 

  – Det känns väldigt roligt att bjuda in till den här breda mötesformen, för att fler aktörer ska kunna bidra till digital hälsoinnovation. Det är alla olika aktörers insatser tillsammans som utgör styrkan i DigitalWell Arena. Nu har vi ett forum där vi kan göra vårt arbete mer transparent och dela med oss av allt spännande som händer, säger Marie Granander, projektledare för DigitalWell Arena.

  Marie Granander

  Marie Granander hoppas det nya mötesforumet ska göra DigitalWell Arenas arbete mer transparent och ge utrymme för nya idéer från olika aktörer.

  På DigitalWell Meet Up 4 oktober får du bland annat veta mer om Health Data Sweden, en av EU:s digitala innovationshubbar, och vilken roll DigitalWell Arena spelar i denna nationella satsning på hälsodata.

  Vi gästas också av Gunn Mari Rusten från Digital Innlandet, som berättar mer om ett pågående svensk-norskt samarbete. Dessutom presenteras DigitalWell Arenas nya styrgrupp.

  Hjärtligt välkomna!

  Här hittar du mer information samt länk till anmälan

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.