SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  DigitalWell Award 2022

  • 1 juni
  • 16:00
  • Olssons Bazar, Karlstad
  Anmäl dig senast den 27/5
  DigitalWell Award 2022

  DigitalWell Arena har under sina första tre år engagerat över 500 aktörer och stöttat 80 entreprenörer. Med ett resultat som överträffat allas förväntningar vill vi bjuda in både dig som varit och vill vara med på resan till en riktigt härlig kväll.

  Vi ses onsdag den 1 juni på Olssons Bazar i Karlstad för att fira och samtidigt utse vinnarna i DigitalWell Award 2022. Tävlingen där vi lyfter personer och initiativ som bidrar till utvecklingen av framtidens hälsoinnovationer. Vi bjuder på en somrig buffé och baren är öppen.

  Antalet platser är begränsade. Anmälan senast 27 maj kl. 12.00.

  NÄR: Onsdag 1 juni 2022, kl. 16.00-20.00.
  VAR: Olssons Bazar, Tullhusgatan 1, Karlstad 
  FÖR VEM: Alla som varit med på resan eller vill vara med framåt
  KOSTNAD: Evenemanget är kostnadsfritt. Du betalar endast din egen dryck. Vi bjuder på maten.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.