SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  E-förvaltningsdagarna

  • 7 november
  • 08:00
  • Nackastrandsmässan, Stockholm
  Anmäl dig senast den 7/11

  Sveriges största mötesplats om e-förvaltning och digital transformation

  eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats för alla som berörs av IT-stödd verksamhetsutveckling inom offentlig förvaltning. Under två heldagar samlas Sveriges e-förvaltningskår för att ta del av nyheter, nätverka med kollegor och skapa nya kontakter. Ta chansen att träffa beslutsfattarna och skapa långsiktiga relationer!

  Här träffar du branschkollegor och en rad spännande och namnkunniga föreläsare, experter, politiker och andra omtalade och högaktuella profiler som tillsammans arbetar för att utveckla det digitala samhället.

  Konferensen erbjuder ett gediget och kvalitativt tvådagarsprogram med föreläsningar och praktikfall inom teman som exempelvis: molntjänster, EdTech, AI, datahantering mm.

  eFörvaltningsdagarna är den självklara konferensen och mötesplatsen för alla som berörs av IT-stödd verksamhetsutveckling i offentlig förvaltning. Programmet är särskilt anpassat för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

  Välkommen att möta framtiden!

  Konferens

  eFörvaltningsdagarna samlar landets främsta experter på området, som delar med sig av kunskaper och verktyg som förenklar din vardag. Se de bekräftade talarna här.
   

  Du kan också se programmet här.

  Samverkan

  På eFörvaltningsdagarna möts offentlig och privat sektor för att tillsammans skapa förutsättningar för goda offentliga affärer

  Nätverka

  eFörvaltningsdagarna samlar hundratals deltagare på årlig basis. Här finns utmärkta möjligheter att knyta kontakter för framtiden!

  eDiamond Award 2023

  I samband med eFörvaltningsdagarna utses vinnaren av ”eDiamond Award”. 

  eDiamond Award är ett pris med syfte belöna myndigheter, landsting och kommuner som skapat nytta för framtidens eMedborgare.

  Priset tillfaller den person och organisation som under året bäst erbjudit medborgare, företag och den egna organisationen nya möjligheter genom att etablera samhällsnyttiga e-tjänster.

  Priset är instiftat av tidningen Offentliga Affärer och har blivit väl känt som ett ärofyllt pris i landets offentliga verksamheter.

   DigitalWell Arena på E-förvaltningsdagarna 2023

  DigitallWell Arena deltar som partner och utställare på Mötesplats Offentliga Affärer 2023. 

  Tetiana Siianko, Tech Entrepreneurship manager på DigitalWell Arena, kommer att prata om inkubation och program för startups till stöd för den offentliga sektorns innovation.

  NÄR: Tisdag, 7 november kl. 8.00 – onsdag 8 november kl. 17.30

  VAR: Nackastrandsmässan i Stockholm.

  FÖR VEM: Alla som berörs av IT-stödd verksamhetsutveckling inom offentlig förvaltning. 

  KOSTNAD: 

  • Båda dagarna – Early Bird: Gäller t.o.m. 22/9 – 6 300 kr. (exkl. moms) Gäller från 23/9 till evenemang – 6 900 kr (exkl. moms)

  • Endast dag 1 (inkl. bankett): Ordinarie pris – 4 500 kr (exkl. moms)
  • Endast dag 2 (exkl. bankett): Ordinarie pris – 3 900 kr (exkl. moms)

  KONTAKT

  Nerea Garcia

  Event coordinator
  +46 (0)73 035 48 92
  nerea.garcia@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.