SEARCH
Stäng den här sökrutan.

WEBBINARIUM OM VÄRMLAND SOM INNOVATIONSDRIVARE

  • 20 april
  • 14:00
  • Online via Zoom
Anmäl dig senast den

Hur kan offentlig sektor driva innovation och tillväxt?

Karlstads kommun driver en spännande utvecklingsresa kring innovation och digitalisering där data, och förmåga att omsätta data i nya eller förbättrade lösningar, är centralt.

IoT Sverige bjuder tillsammans med Karlstads kommun och DigitalWell Arena in dig till ett webbinarium om innovation och digitalisering. Du får ta del av en framväxande metodik, efterfrågeacceleration, som utvecklats inom ramen för DigitalWell Arena och som väckt stort intresse i det offentliga Sverige. Efterfrågeacceleration är en upphandlingsmetodik som öppnar upp för innovation och tillväxt genom skalbara lösningar.

Kommunen som innovationsdrivare

Karlstads kommun kommer tillsammans med DigitalWell Arena ge dig exempel på hur metodiken kan användas för utveckling av staden. Du får även ta del av olika IoT-lösningar som finns i Värmland. Missa inte att ta del av den spännande utvecklingsresan!

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.