SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Vitalis

  • 22 maj
  • 15:00
  • Svenska Mässan, Göteborg
  Anmäl dig senast den 22/5

  Välkommen till Vitalis 2023, Nordens ledande eHälsomöte

  På Vitalis möts aktörer från kommuner, regioner, myndigheter, företag och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

  Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

  Utställningen är på Svenska Mässan i Göteborg mellan den 23 – 25 maj. För dem med konferensbiljett inleds Vitalis 2023 med en Opening Keynote redan den 22 maj.

  Konferensprogram

  Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till fördjupning och exempel från införanden. Här ges verktyg som är viktiga för dig som jobbar med eHälsofrågor, oavsett om du jobbar med patient eller är beslutande ledare eller politiker. Läs mer om hela programmet här.

  Nätverka för den framtida hälsan

  Vitalis är Nordens mest kompletta utställning för lösningar inom eHälsa. 
  Vitalis och eHälsoområdet är i kraftig tillväxt och samlar nu över 6 000 deltagare, som under tre dagar skapar nya innovationer, affärer och samarbeten. Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden. Se årets utställare här
   

  eHealth Matchmaking

  Health Matchmaking är Nordens största matchmaking inom eHälsa. Matchmakingen ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare och hitta nya affärsmöjligheter.

  Syftet med evenemanget är att skapa förutsättningar för framtida samarbeten mellan näringsliv, investerare, akademi samt hälso- och sjukvårdsaktörer.

  Obs! Aktiviteten är endast öppen för konferensdelegater, investerare och utställare.

   DigitalWell Arena på Vitalis 2023

  DigitallWell Arena är partner och utställare på Vitalis 2023. Tisdag den 23 maj Kl. 13.10-13.30 (scene A4) deltar Marie Granander, Process Manager för DigitalWell Arena, och presentera på SIS-banan ”Värmland – hur skapar vi kvalitetssäkrade hälsoappar?”, tillsamand med Mari Banck, utvecklingsledare på Region Värmland. Läs mer om SIS-spåret här

  NÄR: Måndag, 22 maj kl. 15.00 – Torsdag 22 maj kl. 16.00
  VAR: Svenska Mässan i Göteborg.
  FÖR VEM: Alla som är nyfikna på hälsoteknikens värld.

  KONTAKT

  Nerea Garcia

  Event coordinator
  +46 (0)73 035 48 92
  nerea.garcia@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.