Innovationsbevakning

  • 14 april
  • 10:00
  • Online via Zoom
Anmäl dig senast den 14/4

Välkommen till det första av en serie tillfällen för offentlig sektor och innovativa bolag att kravlöst föra sina världar lite närmre varandra! 

Genom att dela behov och erbjudanden kan marknaden bättre matcha offentlig sektors behov med mer pricksäkra tjänster och produkter. Personer inom offentlig sektor får samtidigt tillgång till ett effektivt forum för kontinuerlig uppdatering på nya digitala lösningar. Vi ser fram emot att få dela ditt perspektiv!

Innovationsbevakning med DigitalWell Arena

Det första tillfället kommer vi få lyssna till fyra innovativa bolag som pitchar sina tjänster och produkter. Det är korta kärnfulla pitcher som gäller, och det finns möjlighet att ställa frågor samt utrymme för diskussioner.

NÄR: Fredag, 14 April 2023, kl. 10.00 – 11.00

VAR: Online via Zoom, du får en kalenderinbjudan med möteslänk efter registrering.

FÖR VEM: Framför allt för dig inom offentlig sektor eller startup-världen, men andra är självklart välkomna att lyssna och dela sina perspektiv.

REGISTRERING: Du behöver bara registrera dig en gång, vi kommer sedan bjuda in dig till kommande tillfällen och du tackar enkelt ja eller nej.

Innovationsbevakning innebär en timmes omvärldsbevakning i månaden, du deltar när du själv kan och vill. Tillfällena spelas inte in.

KONTAKT

Tetiana Siianko

Tetiana Siianko

Tech Entrepreneurship Manager
+46 (0)76 213 88 21
tetiana.siianko@compare.se

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.