SEARCH
Stäng den här sökrutan.

Govtech Day Sweden

  • 1 december
  • 14:00
  • Hybridevent – Quality Hotell Sundsvall och online
Anmäl dig senast den

GovTech Day är Sveriges årliga mötesplats för GovTech. Där samlas entreprenörer, tjänstepersoner, innovatörer, idébärare och medarbetare för att accelerera samhällsvärdet i den digitala transformationen. 2022 års upplaga arrangeras i Sundsvall, med möjlighet för alla att även mötas digitalt.

Årets keynote-speaker är Stefan Engeseth. Genom att studera hajens beteendemönster, instinkter och karaktärsdrag har han utvecklat ett antal affärsstrategier och under GovTech Day delar han med sig av dessa och hur de kan appliceras inom GovTech.

Bland talarna finns också Lina Svensberg, Innovation Manager på Compare och DigitalWell Arena, som kommer att prata mer om hur offentlig sektor kan bli en stark drivkraft för innovation.

(Längst ner på sidan hittar du en länk till det fullständiga programmet och en lista över alla talare.)

Vilka behov har vi i en tid av stora utmaningar och stora transformationer? Digitalt, grönt, medmänskligt, kulturellt, lagligt, etiskt – hur ska det se ut? Var med på en mötesplats där vi utbyter erfarenheter över och mellan organisatoriska och kulturella gränser.
I år ligger fokus på vilka förmågor vi behöver för överlevnad. 

Vad tar du med dig till GovTech Day? Kompetens, förmågor, insikter, nyfikenhet, du är en del i ekosystemet.

Vad tar du med dig från GovTech Day? Insikter och utsikter från techinnovatörer och samhällspionjärer, nya kontakter för att bygga ditt nätverk i ekosystemet och överlevnadsstrategier för att undslippa hajar…

För vem?

Att delta på GovTech Day och vara med i utvecklingen av ekosystemet är relevant för alla som arbetar strategiskt och operativt med digitalisering och innovation inom privat och offentlig sektor. Samt för tjänste- och produktutvecklande företag och start-ups som vill vara med och skapa nya tjänster för allmänheten och offentlig verksamhet.

PRISER OCH INFORMATION

GovTech Day: 995 kr (exkl. moms)

GovTech Day + GovTech Hangout: 1 295 kr (exkl. moms) 

Endast GovTech Hangout: 350 kr (exkl.moms)

Digital grupp (upp till 10 personer med en inloggning): 4 495 kr (exkl.moms)

Val av biljett gör du i anmälningsformuläret. 
 Anmälningsvillkor.

PLATS OCH TID

  • Hybridevent: Quality Hotel Sundsvall och online.
  • Torsdag 1 december 2022 kl 09.30 – 18.00
eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.