SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Bli en tekniktämjare!

  • 1 februari
  • 09:45
  • Online via Zoom
  Anmäl dig senast den 1/2

  Varmt välkommen till en tid för inspiration, kunskap och konkreta tips för att tämja tekniken som kan underlätta din vardag!

  ”Teknik ska inte vara krångligt och svårt, det är verktyg alla ska kunna använda för att göra sina idéer till verklighet. Jag vill göra ditt digitala liv lite enklare och roligare!”

  Behovet av kunskap inom digital teknik och digitalisering ökar kraftigt i alla delar av samhället, och Värmland är inget undantag. Samhället förändras och för att behålla och öka sin konkurrenskraft måste individer och företag hänga med.

  Vi samlas för att tillsammans ta steget mot större trygghet i det digitala rummet, genom att våga utforska och se möjligheterna snarare än verktygen för att komma dit.

  På plats, för att leda dig genom programmet, är Elin Häggberg. Elin är en pedagogisk föreläsare, bloggare, poddare och återkommande teknikexpert i Sveriges Radio. Hon vill göra teknik tillgängligt för fler, och pratar om det komplicerade eller nya på ett tillgängligt och lättbegripligt sätt. Anmäl dig idag för att ta första steget mot ett enklare, mer digitalt liv.

  Elin Häggberg.
  Foto: Caroline Solberg

  Evenemanget hålls helt digitalt, på en enkel plattform och med teknisk support tillgänglig så att du kan känna dig trygg.

  Varmt välkommen, vi ser fram emot att träffa dig – var du än befinner dig!

  NÄR: Tisdag 1 februari kl. 09.45-12.00.
  VAR: Online via Zoom, länk och instruktioner hittar du i anmälningsbekräftelsen.
  FÖR VEM: För alla som är nyfikna på att utforska teknikens möjligheter i ett tryggt sammanhang.
  KOSTNAD: Evenemanget är kostnadsfritt.

  Läs mer om utbildningarna och leverantörerna inom Den Digitala Förflyttningen här.

  Läs mer om Elin Häggberg här.

  Kontaktpersoner

  EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_700_transparentbakgrund

  ESF-projekt

  Den Digitala Förflyttningen finansieras av Europeiska Socialfonden.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.