SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechWalk: Framtidens techbolag

  • 30 november
  • 12:30
  • DigitalWell Innovation Hub + online via Zoom
  Anmäl dig senast den

  Så skapas framtidens techbolag i Värmland

  Bristen på kompetens inom techsektorn är en knäckfråga för tillväxten. Samtidigt finns en växande, regional startup-scen som även lockar entreprenörer utan en bakgrund inom tech.

  I detta TechWalk möter du Stefan Skoglund, ansvarig för DigitalWell Arena Innovationssupport och medgrundare av DigitalWell Ventures, Carolinn Arneng, verksamhetsledare på Drivhuset Karlstad och Josefin Danielsson, affärsutvecklare på Drivhuset Karlstad. Tillsammans ger de en bild av den digitala innovationskraft som spirar i regionen. Vilka behov som finns – och vilka möjligheter som erbjuds.

  DigitalWell Innovationssupport har under det senaste ett och ett halvt åren stöttat mer än 50 entreprenörer med idéer på nya digitala hälso- och välfärdstjänster. Drivhuset Karlstad ser en liknande utveckling även inom helt andra branscher. Hur kan vi tillsammans stötta dessa nya företag att lyckas – och göra Värmland till en innovativ motor för helt nya produkter och tjänster?

  Missa inte denna spaning om hur framtidens värmländska techbolag skapas.

  Välkommen att hänga med på TechWalk, var du än befinner dig!

  Läs mer om Drivhuset Karlstad.

  NÄR: Tisdag 30 november kl. 12.30-13.00
  VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
  FÖR VEM: För alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter.
  ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHWALKS

  Boka in höstens träffar i kalendern!

  • 28 september
  • 12 oktober
  • 9 november
  • 30 november
  • 14 december

  VARFÖR TECHWALK?

  Så kallade ”Walk and Talks”, eller promenadmöten, har blivit ett populärt sätt för att röra sig mer under arbetsdagen, och samtidigt få till mer effektiva och kreativa möten. Det innebär både frisk luft och rörelse, och det stimulerar nya tankar och idéer som kanske inte skulle uppkomma annars. Det är precis vad syftet med våra TechWalks är – att du ska få med dig en ny idé eller tankeställare kring de senaste trenderna inom tech. Du väljer såklart själv plats för dina TechWalks, då de är helt digitala. Tiden är 12.30-13.00, så du hinner äta din lunch i lugn och ro innan vi startar. Ingen anmälan behövs.

  Vill du diskutera det som tas upp på TechWalk? Välkommen in i Facebook-gruppen!

  Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.