SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechLunch: Värmländsk hälsoinnovation

  • 25 november
  • 12:00
  • Online + The Locker Room, Karlstad
  Anmäl dig senast den 25/11

  Tre år har gått sedan Vinnväxtsatsningen DigitalWell Arena landade i Värmland. Nu går satsningen in i en ny fas och vi vill involvera ännu fler för att öka kraften i digital hälsoinnovation. Häng med på TechLunch den 25 november i The Locker Room på Löfbergs Arena för att få veta var vi står, vart vi är på väg och hur du kan påverka riktningen!

  DigitalWell Arena är möjliggörare för företag, offentlig sektor, akademin och alla som vill och kan bidra till att lösa våra samhällsutmaningar inom hälsa.

  • Lyssna bland annat till hur test av en digital plattform för demensutredning i Torsby blivit en språngbräda för att i en nationell satsning skala upp användningen i hela landet.
  • Hur startups, entreprenörer, offentlig sektor kan få stöd att tillsammans skapa nya tjänster eller lösa viktiga behov – och hur det även bidrar till att skapa helt nya affärer.
  • Eller varför ett lettisk AI-bolag vill prata parrelationer med Storfors kommun.

  Nu vill vi veta hur du vill använda arenan för att din idé, ditt företag eller organisation ska kunna bidra till bättre hälsa med hjälp av digital teknik! Med denna TechLunch vill vi bjuda in alla som kan och vill bidra att delta i utvecklingen!

  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation.

  NÄR

  Torsdag 25 november

  Fysiskt:
  Kl. 11.30-13.00
  Lunch från kl. 11.30
  Programmet startar kl. 12.00

  Digitalt:
  Kl. 12.00-13.00
  Det digitala rummet öppnar något tidigare.

  PLATS

  Välj mellan fysiskt eller digitalt deltagande.

  Fysiskt:
  The Locker Room, Löfbergs Arena, Karlstad

  Digitalt:
  Digitalt deltagande via Zoom, anslutningslänk hittar du i din bekräftelse.

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri, du betalar endast din egen lunch på plats. Se meny.

  Varmt välkommen!

  TechLunch är en öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Välj själv om du vill delta fysiskt, och nätverka på plats, eller digitalt under till exempel en promenad eller som lunchsällskap. Välkommen!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.