SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Invigning: Testmiljö för 5G

  Den 1 september invigs den nya testmiljön för 5G på Karlstads universitet och Karlstad Innovation Park. På invigningen presenteras testmiljön och vilka möjligheter som finns för näringsliv, offentlig sektor och akademi att utveckla och testa nya innovativa tjänster här.

  Testmiljön har utvecklats av DigitalWell Arena och Karlstads universitet i samarbete med Telia och Karlstad Innovation Park. Syftet är att kunna erbjuda företag, entreprenörer, offentlig sektor och forskare möjlighet att testa nya idéer, tekniker och tjänster. 5G-testmiljön är också en del av Health Innovation of Sweden (HIOS), en sammanslutning av universitet och innovationshubbar.

  Välkommen att ta del av möjligheterna för dig och din organisation!

  FÖR VEM

  För alla som är nyfikna på att testa idéer, tjänster eller tekniker med 5G.

  NÄR

  Onsdag 1 september, kl. 08.30-09.00
  Anslutning och mingel från 08.15

  Lägg till evenemanget i din kalender.

  PLATS

  Digitalt deltagande via Zoom.

  Klicka här för att ansluta till evenemanget.
  Ingen föranmälan krävs.

  AGENDA

  Du får ta del av information om testmiljön, dess användningsområden och hur du går tillväga för att nyttja den. En panel kommer diskutera den bredare nyttan av 5G och du får tillfälle att ställa frågor till organisationerna bakom testmiljön.

  Ställ dina frågor om testmiljön och möjligheterna med 5G här.

  Varmt välkommen!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.