SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Techinvesteringar i Norden

  På säsongens sista TechTalk berättar Lina Svensberg och Stefan Skoglund om det arbete som pågår för att attrahera högkvalitativa startups som utvecklar digitala hälso- och välfärdstjänster i hela Norden och Baltikum.

  De första företagen finns nu på plats i acceleratorprogrammet med namnet DigitalWell Ventures och satsningen lockar människor från hela världen som visat intresse att på olika sätt stötta dessa företag.

  Lina Svensberg och Stefan Skoglund från DigitalWell Ventures

  Vi står inför stora samhällsutmaningar, inte minst när det kommer till hälsa och välfärd. Tillväxten inom healthtech-sektorn väntas bli enorm och det är något som teamet bakom acceleratorprogrammet Digital Ventures tagit fasta på. Avsikten är att upptäcka och utveckla idéer och företag med potential att erbjuda värdefulla och långsiktiga lösningar för framtidens hälsoutmaningar. DigitalWell Ventures är ett svar på det. Just nu etableras samarbeten med tech- och startupmiljöer i Norden och Baltikum och programmet lockar investerare, mentorer och startups från hela världen.

  Häng med när Lina och Stefan delar med sig av:

  • möjligheter både för startups och investerare
  • de företag som nu finns på plats i acceleratorn och vad som planeras för dem framåt
  • om det investerarnätverk som lockar flera hundra deltagare från hela världen

  Läs mer om DigitalWell Ventures

  Följ det pågående arbetet på LinkedIn

  Varmt välkommen att inspireras, nätverka och diskutera!

  NÄR: Tisdag 25 maj kl. 12.15-13.00
  VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
  FÖR VEM: För alla som är intresserade av nätverkande & digitaliseringens möjligheter.
  ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

  Varmt välkomna!

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALKS

  DATUM
   
  TEMA
  9 mars
   
  Emerging tech 2021 – IoT
  16 mars
   
  Mixed reality
  23 mars
   
  FinTech
  30 mars
   
  CheapTech
  6 april
   
  PÅSKLOV
  13 april
   
  Ethical design
  20 april
   
  Den digitala skattkistan
  27 april
   
  Cybersoldater
  4 maj
   
  HealthTech
  11 maj
   
  Möjligheter med 5G
  19 maj
   
  DigitalWell Arena TechTalk@Vitalis
  25 maj
   
  Techinvesteringar i Norden

  DIGITALA TECHTALKS

  Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland har du hela tiden koll på veckans ämne. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Det går givetvis bra att interagera även via chatten. Du kan se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

  Vi se fram emot en inspirerande vår & hoppas att du vill hänga med!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.