SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Tjänsteinnovationsdagen 2021

  VIKTEN AV INNOVATION I EN FÖRÄNDERLIG TID

  Hur kan man stärka innovationskraften i sin verksamhet? Vad gör de som lyckas jämfört med sina konkurrenter och hur har pandemin påverkat arbetet? Vilket är Sveriges innovativaste företag? Om detta handlar Tjänsteinnovationsdagen 2021.

  Den 1 juni bjuder CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, in till Tjänsteinnovationsdagen 2021. Forskare och praktiker delar kunskaper och erfarenheter kring innovation och hållbar utveckling och vikten av innovation för att kunna hantera de utmaningar som företag och organisationer ställs inför i dagens samhälle, till exempel coronapandemin, klimatförändringar eller ändrade beteenden och förutsättningar på grund av digitaliseringens snabba framfart.

  För tredje året i rad presenterar CTF Svenskt innovationsindex och Sveriges innovativaste företag – som kunderna ser det.

  I programmet medverkar: Linda Bornvik, Systembolaget, Annika Zika-Viktorsson, Vinnova, Reza Shomali, Ikea, Christer Johansson, Ica Maxi Bergvik, samt forskare vid CTF.

  Ett detaljerat program kommer inom kort att publiceras på CTF:s webbplats.

  ANMÄLAN

  Det kostar inget att delta, men en anmälan krävs då en zoom-länk kommer att mailas innan seminariet.

  För vem?

  Seminariet riktar sig till verksamma inom näringsliv och offentlig sektor som är intresserade av innovation och tjänsteutveckling och hur man kan mäta och stärka sin innovationskraft.

  Kontakt

  För mer information kontakta: Per Kristensson, föreståndare CTF, per.kristensson@kau.se, 070-974 08 60 eller Linda Fridberg, kommunikatör CTF, linda.fridberg@kau.se, 070-6460779.

  Tjänsteinnovationsdagen 2021 arrangeras av CTF i samarbete med Handelshögskolan vid Karlstads universitet och är en aktivitet inom projektet DISCERN som bedrivs med stöd från KK-stiftelsen, Karlstads universitet, Ikea, Volvo, Miller Graphics, Valmet, Tobii Pro, Kongsberg Maritime Sweden, Löfbergs, QBIM, Maxi Ica Stormarknad och Thingssquare.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.