SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  DigitalWell Arenas verksamhetsberättelse 2020

  Har du missat en del av allt spännande som händer inom DigitalWell Arena? Nu finns möjligheten att få en inblick genom vår verksamhetsberättelse för 2020. Den innehåller både en summering av året som gått, helt ny information – och en utblick mot framtiden.

  Du får bland annat ta del av:

  • Hur DigitalWell Innovationssupport stöttat 50 entreprenörer, bidragit till 10 nya, eller förbättrade, digitala hälsotjänster och 12 prototyper. Det har också resulterat i 6 helt nya bolag.
  • Framväxten av den svensk-norska acceleratorn DigitalWell Ventures, som ger unika möjligheter för de bästa startupsen i Norden och Baltikum att skala upp.
  • Hur vi utvecklar test i verklig miljö och skapar nya ”Hälsoarenor”, där både en skola, ett äldreboende och sammanlagt fyra kommuner just nu ingår.
  • Ett axplock av all spännande forskning, och hur forskningen stöttar både näringsliv och offentlig sektor.
  • En bakgrund till hur DigitalWell Arena kom till Värmland, via den internationellt erkända strategin för smart specialisering.

  Sammanlagt har över 120 företag varit engagerade inom arenan under 2020 och våra event har lockat över 1 000 deltagare. Stort tack för ert engagemang!

  Tillsammans räddar vi livet på framtiden!

  Verksamhetsberättelse 2020

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.