SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Compare-lunch: Innovationshubben ICAx

  DELA FRÅN DAGLIGVARUHANDEL TILL INNOVATIONSDRIVARE INOM HÄLSA

  Under årets första Compare-lunch blickar vi utåt och får besök av ICA Gruppens innovationshubb – ICAx. Häng med när de berättar om sitt spännande innovationsarbete och om deras satsning på sina kunders hälsa.

  Innovationshubben ICAx startades under hösten 2017 med uppdraget att identifiera nya affärsmöjligheter och innovationer, för att omsätta dem i nya eller uppdaterade erbjudanden.  Genom att arbeta med research, digitala utvecklingsprojekt, strategiska samarbeten med andra företag och investeringar i startups, strävar ICA mot att bidra till en enklare vardag för sina kunder och medarbetare.

  Hör om deras resa från dagligvaruhandel till att engagera sig i en hälsosammare vardag. Hur har resan sett ut och var leder den framåt?  Hur blev aktören inom dagligvaruhandel en innovationsdrivare? Vilka möjligheter finns det för enskilda entreprenörer att starta partnerskap?

  Hur ett sådant partnerskap skulle kunna se ut berättar Rikard Ohlin, ICA Nära Sillerud om. ICA Nära Sillerud är Sveriges första obemannade dagligvaruhandel, en resa som gjorts tillsammans med ICAx. Det och mycket mer får du ta del av under denna Compare-lunch.

  Välkommen att inspireras, diskutera och nätverka!

  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation.

  NÄR

  Fredag 12 februari kl. 11.45-13.00
  Programmet startar kl. 12.00

  PLATS

  Digitalt deltagande via Zoom, anslutningslänk hittar du i din bekräftelse.

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri.

  Vi ser fram emot att träffa er, analogt eller digitalt!

  Varmt välkomna!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.