SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Vitalis 2021

  NORDENS LEDANDE EHÄLSOMÖTE

  På Vitalis möts aktörer från kommuner, regioner, myndigheter, företag och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg. Nu står DigitalWell Arena som samarbetspartner och deltar i program och utställning.

  Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Vitalis går av stapeln den 18-20 maj 2021, i år som hybridkonferens och digital utställning. Välkommen!

  KONFERENSEN

  Vitalis 2021 blir en hybridkonferens där du deltar digitalt. I programmet finns både digitala och livesända programpunkter och utställningen samt nätverkande sker digitalt, på en plattform som kan matcha ihop utställare och deltagare efter gemensamma nämnare.

  Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till fördjupning och exempel från införanden. Här ges verktyg som är viktiga för dig som jobbar med eHälsofrågor, oavsett om du jobbar med patient eller är beslutande ledare eller politiker. Läs mer på vitalis.nu.

  Vitalis har Nordens mest omfattande konferensprogram med över 300 seminarier, tillgängliga för dig som deltagare fram till årsskiftet. Här får du överblick och fördjupning inom eHälsa och välfärdsteknologi med innehåll såsom införanden, etik, juridik, samverkan mellan vårdgivare, mobilitet, säkerhet, personcentrerad dokumentation och hur säkerställs att det vi inför får avsedd effekt. Här presenteras erfarenhetsåterkoppling ifrån Sverige och våra nordiska grannländer och framtidens utmaningar och möjligheter ges plats på scen.


  LÄS MER & BOKA DIN PLATS

  UTSTÄLLNINGEN

  Utställningen kommer att arrangeras digitalt, där besökare har möjlighet att se presentationer om nya lösningar och produkter, interagera med utställare och ställa frågor direkt till leverantörerna. Genom samarbetet kan DigitalWell Arenas partnerföretag ta del av förmånlig rabatt som digital utställare. Kontakta Sandra Dalåsen eller läs mer på Inside för att ta del av erbjudandet.

  Varje år besöks Vitalis av beslutsfattare från den svenska hälso-/och välfärdssektorn: politiker, verksamhetsansvariga, projektledare, IT-chefer, kliniskt verksamma, socialchefer och upphandlingsansvariga. Många av dem har krav på sig att öka vårdkvaliteten för patienter, klienter och brukare. De besöker Vitalis för att samla all den information de behöver för att kunna ta de bästa investeringsbesluten.


  STÄLL UT PÅ VITALIS 2021

  PARTNERERBJUDANDE

  DigitalWell Arena går in som partner till Vitalis, vilket öppnar möjligheter för partners och Compares medlemsföretag. Vill ni ställa ut på Vitalis 2021 och dra nytta av dessa möjligheter? Eller vill ni att anställda ska delta på konferensen? Kontakta Sandra Dalåsen för att ta del av partnererbjudanden med förmånliga rabatter.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.