SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Compare-lunch: Digitala förändringsresor – i praktiken!

  Välkommen på Compare-lunch med Hello Future om digitala förändringsresor, i praktiken! Vi får besök av Leif Rehnström, VD på den digitala transformationsbyrån Hello Future, som hjälper företag och offentliga verksamheter att bygga upp kunskap och digitala erbjudanden för att själva kunna ta makten över sin framtid.

  Leif Rehnström har mer än 10 års erfarenhet av att coacha ledningsgrupper i hur man drar nytta av innovation och digitalisering, i allt från snabbrörliga startups och stabila industriföretag till förvaltande myndigheter. Han är en av grundarna till Hello Future, en digital transformationsbyrå, och till Transformationspodden, en podd om digital transformation i offentlig sektor – och hur de ska lyckas ställa om till det digitaliserade samhället.

  Under denna Compare-lunch får vi veta mera om bakgrunden till förändringen i omvärlden, hur man kan tänka som organisation och konkreta modeller för att lyckas med en digital förändringsresa. Du väljer själv om du vill delta på plats eller digitalt.

  Välkommen att inspireras, diskutera och nätverka kring detta högaktuella ämne!

  I SAMARBETE MED BE DIGITAL

  Denna lunch görs i samarbete med Compares satsning Be digital som inspirerar små- och medelstora företag till bättre lösningar och ökad konkurrenskraft genom digitalisering.
  Läs mer om Be digital här

  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation.

  NÄR

  Fredag 16 oktober kl.11.30-13.00
  Drop in på Stadshotellet Karlstad från 11.15
  Lunch 11.15 – 12.00, föreläsning 12.00 – 13.00

  PLATS

  Digifysiskt deltagande – i anmälan anger du om vill vara med digitalt eller fysiskt på plats på Elite Stadshotellet Karlstad.

  Antalet platser är begränsat till 50 personer på plats på Stadshotellet. Först till kvarn gäller.

  Detta gör Elite Stadshotellet Karlstad för att skapa en trygg miljö för sina konferensgäster

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri, vid fysiskt deltagande betalar du endast din egen lunch 100kr.

  Vi ser fram emot att träffa er, analogt eller digitalt!

  Varmt välkomna!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.