SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Digital frukostträff om finansiering

  I BEHOV AV FINANSIELLT STÖD?

  Står du och ditt företag inför nya utmaningar i de tider vi befinner oss, behov av att tänka nytt och tänka om, eller sitter du på en innovativ affärsidé du skulle vilja utveckla? Det är dags att reda ut möjligheterna.

  Är du nyfiken på hur du kan få finansiell hjälp att ställa om ditt företag? Eller vill du ta nästa steg i att utveckla din affärsidé inom digital hälsa? Funderar du på vilka medel som passar just din verksamhet eller idé?

  Häng med på en informativ digital träff, anordnad av DigitalWell Arena i samarbete med Region Värmland, där du får veta mer om hur du kan gå tillväga för att ta vara på möjligheterna som finns för olika finansiella stöd. Under frukostträffen får du dels ta del av de olika möjligheterna som DigitalWell Arena erbjuder, dels lyssna på aktörer som VinnovaAlmi och Tillväxtverket kring hur de kan erbjuda stöd.

  Du får konkreta tips och råd om hur du ska gå vidare och skapa förutsättningar för att utveckla din verksamhet eller idé.

  FÖR VEM

  Öppet för alla företag och innovatörer. Välkommen!

  PLATS

  Digitalt deltagande via länk som mailas ut före träffens start. Teknisk support finns tillgänglig för att se till att allt fungerar för alla.

  TID

  Torsdag 3 september klockan 08.30-09.30. Länken hålls öppen från 08.15 för att hinna se att alla kommer in utan problem.

  KOSTNAD

  Evenemanget är kostnadsfritt.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.