SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Compare-lunch: Hållbar innovation

  I en snabbt föränderlig värld behöver vi metoder som hjälper oss att navigera och att leverera resultat på lång sikt. Varmt välkommen till höstens första Compare-lunch.

  Det är hög tid att testa nya arbetssätt för innovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller. Det här är en inbjudan till att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt drivande för dig och ditt team.

  Lunchföreläsningen Hållbar innovation ger en spaning på temat och en första inblick i de verktyg man får möjlighet att arbeta med under utbildningen med samma namn, som startar 8 oktober. Föreläsare på höstens första Compare-lunch är Lovisa Jacobsson, CEO och Business Innovator på upplevelse- och innovationsbyrån We are Laja.


  LÄS MER OM UTBILDNINGEN I HÅLLBAR INNOVATION HÄR

  OM WE ARE LAJA

  We are Laja har över 15 års erfarenhet av innovationsarbete med näringsliv, kulturorganisationer, akademi och offentlig sektor. Det har resulterat i en unik kompetens att möta komplexa utmaningar utifrån olika perspektiv. De arbetar med vetenskapligt beprövade metoder som möjliggör skapandet av nya affärsmöjligheter och engagerade människor.

  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering, denna gång med särskilt fokus på affärsutveckling, startups och framtidstekniker.

  NÄR

  Fredag 11 september kl.11.30- 13.00

  Drop in på Stadshotellet Karlstad från 11.15

  Lunch 11.15 – 12.00, föreläsning 12.00 – 13.00

  PLATS

  Digifysiskt deltagande – i anmälan anger du om vill vara med digitalt eller fysiskt på plats på Elite Stadshotellet Karlstad.

  Antalet platser är begränsat till 50 personer. Först till kvarn gäller.

  Detta gör Elite Stadshotellet Karlstad för att skapa en trygg miljö för sina konferensgäster

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri, vid fysiskt deltagande betalar du endast din egen lunch (100kr).

  Vi ser fram emot att träffa er, analogt eller digitalt!

  Varmt välkomna!


  ANMÄL DIG TILL LUNCHEN HÄR

  COMPARE-LUNCH
  En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.