SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Outnyttjad digital potential [livestream]

  Outnyttjad digital potential

  I en tid då många tvingas arbeta mer digitalt än någonsin leder Johan Andersson, Soleil, oss igenom hur vi kan maxa våra digitala arbetsplatsers potential.

  Inom många organisationer används den digitala arbetsplatsen främst för envägskommunikation. Dialog sker genom fysiska möten, trots att många har tillgång till den teknik som krävs för en välfungerande tvåvägskommunikation.

  Ett exempel är företag inom metallindustrin som i flera fall redan har Office 365-licenser, utan att utnyttja de möjligheter som finns vad gäller ledningssystem, dokumenthantering, kundportaler och samarbetsytor.

  Med bättre struktur och ordning kan företagen dra nytta av plattformens fördelar utan att det kostar skjortan.

  Johan är projektledare på Soleil IT och har rötterna inom industrin. I denna veckas TechTalk leder han oss genom hur vi kan maxa våra digitala arbetsplatsers potential. Lägligt nog i en tid då många tvingas arbeta mer digitalt än någonsin.

  På grund av läget med Covid-19 kan du endast delta på detta TechTalk genom livestream. Länken publiceras i Facebook-gruppen TechTalk Värmland en stund före start.

  Välkommen!

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  10 marsFoodTech
  17 marsTourismTech
  24 marsOutnyttjad digital potential
  31 marsInternet of Things
  7 aprilWoodTech
  14 aprilPÅSKLOV
  21 aprilFemTech
  28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
  5 maj
  PARTNERRESA TILL VITALIS
  (Uppskjuten pga Covid-19)
  12 majKampen om skärmtid
  19 majExperience shopping
  26 majHuman augmentation & robotics

   

  TECHTALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.