SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: FemTech

  Från frustration till startup

  En marknad, vars värde uppskattas vara över 50 miljarder dollar år 2025, som riktar sig mot hälften av jordens befolkning. Har du koll på FemTech?

  Hösten 2019 grundades Tilly, sprunget ur frustrationen i att det inte alltid är så enkelt att skaffa barn. Anna och Jenny Ann utgick från sina upplevelser av brist på proaktivitet i våren och svårigheten i att få rätt hjälp, och började utveckla de lösningar de själva saknat. 

  Tilly

  FemTech kan sammanfattas som digitala produkter och tjänster inriktade på kvinnors hälsa och välbefinnande. För att guida oss i ämnet FemTech generellt, och FertilityTech specifikt, möter vi upp en värmlänning i exil. I samarbete med Antler möts vi i det digitala rummet och lyssnar på Jenny Ann, vd och medgrundare av Tilly, om deras resa och insikter.

  Hur skapar man transparenta och personaliserade tjänster? Hur kan man utveckla den guidning som finns inom fertilitet och infertilitet?

  Varmt välkomna på ytterligare ett spännande TechTalk!

  DIGITALA TECHTALKS

  Alla våra TechTalks sker endast digitalt under rådande läge med Covid-19. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  10 marsFoodTech
  17 marsTourismTech
  24 marsOutnyttjad digital potential
  31 marsInternet of Things
  7 aprilWoodTech
  14 aprilPÅSKLOV
  21 aprilFemTech
  28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
  5 majPARTNERRESA TILL VITALIS

  (Uppskjuten pga Covid-19)
  12 majKampen om skärmtid
  19 majExperience shopping
  26 majHuman augmentation & robotics

   

  TECHTALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.