SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: TourismTech

  Digitala möjligheter inom besöksnäringen

  Finns det något som kan kallas för "TourismTech"? Eller handlar det egentligen bara om förändrade vanor hos oss alla som reser och besöker nya platser?

  Besöksnäringen är oavsett troligtvis en av de branscher som påverkats och påverkas mest av digitaliseringen. Kundernas köpbeteende ser idag helt annorlunda ut än för bara några år sedan och det fortsätter förändras snabbt.

  Hur kan besöksnäringen använda den digitala teknikens möjligheter och vad innebär det för leverantörer av dessa tjänster?

  Vad händer när vi får besökare till Värmland, från till exempel Kina, som har helt andra digitala vanor och betalningssätt än de vi använder här?

  Vad är det som händer runt om i världen inom besöksnäring och hur påverkar det oss här i Värmland?

  Detta är några av de frågor som Sarah Andrén från Visit Värmland kommer att prata kring på detta TechTalk, med fokus på digitala möjligheter inom besöksnäringen.

  Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

  Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Ta med dig matlådan eller köp med mat från restaurangen på bottenplan. Vi bjuder på kaffe.

  Välkommen!

  LIVESTREAM

  Glöm inte att vi numer streamar alla TechTalks live. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att titta via. Där kan du även se TechTalket i efterhand.

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  10 marsFoodTech
  17 marsTourismTech
  24 marsOutnyttjad digital potential
  31 marsInternet of Things
  7 aprilWoodTech
  14 aprilPÅSKLOV
  21 aprilFemTech
  28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
  5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
  12 majKampen om skärmtid
  19 majExperience shopping
  26 majHuman augmentation & robotics

   

  TECHTALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.