SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Innovationsresa med KRY [livestream]

  Innovationsresa med KRY

  Häng med och umgås digitalt!
  Kombinera nytta med nöje och häng med digitalt på fredagens Compare-lunch med Livia Holm, Policy- och utvecklingschef på KRY, som berättar om deras resa att förändra och utmana en hel bransch.

  Genom digital teknik erbjuder KRY möjligheten att träffa läkare, psykologer och sjuksköterskor via videosamtal, direkt i mobilen eller surfplattan. Bara i Sverige har de hjälpt över 1 miljon patienter. Vad innebär det att vara distributör i en traditionell och reglerad sektor? Det kommer Livia Holm att dela med sig av under den digitala Compare-lunchen den 27 mars.

  Hon berättar om resan hittills, hur de tacklat utmaningarna, och om den fortsatta resan att genom innovation, samarbete och engagemang förbättra världens hälsa.

  Välkommen på en inspirerande och virtuell Compare-lunch tillsammans DigitalWell Arena och KRY!

  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering.

  NÄR

  Fredag 27 mars kl. 12-13

  VAR

  Online, häng med via vår livesändning. Du behöver fortfarande anmäla dig då streaminglänken mailas ut till deltagarna. 

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri.

  Välkommen att umgås i det digitala och inspireras!

  Varmt välkomna!

  COMPARE-LUNCH

  En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch. Läs mer på Compares webb.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.