SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Co-Days Social Innovation Värmland

  12-14 februari

  Kom hit och ta med dig jobbet – varva föreläsningar, nätverkande och jobb.

  Under Co-Days i februari kommer det att bubbla kring social innovation på Karlstad Innovation Park där människor från olika branscher, sektorer och organisationer möts gränsöverskridande för att tillsammans undersöka olika ämnen, teman och frågeställningar utifrån ett socialt hållbart och innovativt perspektiv. Syftet med Co-Days är att skapa en plattform för nya möten, ny kunskap och samarbeten som kan leda till fler sociala innovationer för ett mer hållbart Värmland.

  Vi vill att du tar med dig ett öppet mindset redo att:

  • Tillsammans med andra öka din kompetens och förståelse kring vad social innovation är och innebär.
  • Djupdyka i ämnen, frågeställningar eller utmaningar som du brinner lite extra för.
  • Växla att gå på workshop och aktiviteter med ditt vanliga jobb – använd Innovation Park som din arbetsplats under de här dagarna. Knyta nya kontakter och finna nya möjliga sektorsöverskridande partnerskap.
  • Öppna upp för nya arbetssätt att ta sig an utmaningar.
  • Välkomna det oväntade!

  Vår medverkan i Co-Days

  Invigning DigitalWell Innovation Hub

  12 feb: kl. 16.15-18.30

  Premiär för DigitalWell’s öppna innovationsmiljö, kom och invig lokalen tillsammans med oss. Vi bjuder på tilltugg, bubbel och musik. Läs mer om invigningen här.

  Innovation Hub: Hälsosamhället X – Workshop

  12 feb: kl. 11.00-12.00
  13 feb: kl. 10.45-11.45

  Vad innebär ett hälsosamhälle? Och hur kan detta se ut 2030? För att vi ska kunna lösa morgondagens samhälls- och hälsoutmaningar behöver vi våga tänka, testa och jobba utanför de ramar vi känner till idag. Välkommen att skapa, ifrågasätta och diskutera tillsammans med oss under denna förmiddag.

  Workshopledare: Marika Martin, Process Development Designer på Compare, och Cecilia Karlsson, Process Manager DigitalWell Arena samt e-hälsostrateg på Region Värmland.

  NÄR

  12-14 februari, för tider se program.

  PLATS

  Karlstad Innovation Park

  KOSTNAD

  Kostnadsfritt, frukostmacka ingår alla dagar.
  OBS! No show-avgift, se nedan.

  Vid frågor kontakta Anna-Karin Frykstedt.

  Anmälningsinformation

  • Det är ett begränsat antal platser. Anmäl dig nu!
  • Vi rekommenderar verkligen att du är på Innovation Park i två eller tre dagar under Co-Days. Tid är nyckeln till ny kunskap och nya arbetssätt. Du får gärna ta med din dator och sitta och jobba i våra workspace-ytor under de här dagarna, så du binder dig inte till att gå på allt i programmet.
  • Evenemanget är kostnadsfritt, men för att säkerställa att platserna används på rätt sätt kommer det att debiteras en no show-avgift om man inte kommer.

  Ambitionen med Co-Days

  Vår ambition med Co-Days, och Social Innovation Värmland, är att vara en arena för att stimulera till en företags- och organisationskultur som främjar social innovation. Ambitionen är också att vara en arena för att samtala om hur politik och policy kan utvecklas så att social innovation efterfrågas och nya utgångspunkter och arbetssätt uppmuntras.

  Vad är social innovation?

  Social innovation handlar om att lösa samhällsutmaningar och skapa samhällsnytta. Det kan vara tjänster, metoder, produkter eller processer som ersätter eller förbättrar samhällsfunktioner eller initiativ från marknaden, för att förbättra människors levnadsvillkor antingen på ett lokalt, nationellt eller globalt plan.

  Om Social Innovation Värmland

  Social Innovation Värmland handlar om att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar, gärna genom att skapa nya relationer och brygga över sektorsgränser. Det finns en potential och möjlighet att utmanas, utveckla gemensam ny kunskap, skapa nya partnerskap samt nya affärer och arbetssätt för att minska klyftor, polarisering och ohälsotal och på så sätt skapa nya vägar till försörjning och framtidstro.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.