SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Digitala trender 2020 [SÄSONGSAVSLUTNING]

  BE DIGITAL-PODDEN LIVE

  På höstens sista TechTalk diskuterar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Compare digitala trender i Be digital-podden Live.

  Lise med digital kommunikation och marknadsföring i fokus och Stefan med perspektivet digital affärsutveckling. Trenderna kan innebära både hot och möjligheter – genom insikt om dem kan de innebära nya möjligheter som du inte visste fanns!

  Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

  Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

  Välkommen!

  OM BE DIGITAL-PODDEN

  I Be digital-podden hör vi Stefan Skoglund och Lise Bergqvist från Compare diskutera digitaliseringen och vad det innebär att va digital. I varje avsnitt djupdyker de i ett ämne inom det digitala. Ta del av de senaste digitala trenderna, buzzwords och krångliga förkortningar förklaras. En podd för dig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld – för dig som vill hänga med helt enkelt!

  Be digital-podden finns där poddar finns eller så kan du lyssna av samtliga avsnitt här.  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  24 septemberEmployer branding
  1 oktoberGamification
  8 oktoberNudging
  15 oktoberDigitala dystopier
  22 oktoberDeepFake
  29 oktoberHöstlov!
  5 novemberHealth gamification
  12 novemberFramtidens mediamarknad
  19 novemberRobotic marketing
  26 novemberPrototyping
  3 decemberDigitala trender 2020

  TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.