SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Prototyping


  GÖR FÖRST, TÄNK SEDAN
  ”Prototyping är att testa idéer genom att bygga enkla lösningar och därigenom lära sig att förstå både problem och lösning. Prototyping som metod hjälper dig att gå från bra till världsklass” säger Patrick Standfast.

  En prototyp ses ofta som ett första exemplar av en färdig lösning. Tanken med prototyping är dock att ge en idé en konkret form så att vi kan interagera med den, och utifrån det tänka kring problemet, användaren och möjliga lösningar. Utöver grunderna för att kunna börja prototypa själv, bjuder Patrick på konkreta tips för arbetet.

  Patrick Standfast har arbetat med olika former av idé- och affärsutveckling i branscher som försäljning, musik, kommunikation och spel. Idag arbetar han som Creative director på Karlstad Innovation Park samt som Projektledare för The Great Journey, Värmlands Game Dev community (spelutvecklarcommunity).

  Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

  Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

  Välkommen!  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  24 septemberEmployer branding
  1 oktoberGamification
  8 oktoberNudging
  15 oktoberDigitala dystopier
  22 oktoberDeepFake
  29 oktoberHöstlov!
  5 novemberHealth gamification
  12 novemberFramtidens mediamarknad
  19 novemberRobotic marketing
  26 novemberPrototyping
  3 decemberDigitala trender 2020

  TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.