SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Robotic marketing


  ROBOTIC, INBOUND AND OUTSTANDING

  Reklam var länge liktydigt med att dra till sig kundernas uppmärksamhet. Idag är vi konstant omgivna av så mycket information att våra hjärnor filtrerar ut majoriteten som ett brus. För att lyckas i sin marknadsföring behöver man följa med i utvecklingen, och att möta kunden på dennes villkor genom att lyssna och förstå behov är ett sätt. Genom att erbjuda ett värde i det man kommunicerar kan man generera långsiktigt lönsam marknadsföring, bättre kundrelationer och högre försäljning.

  I takt med att informationsflödet ökar blir det dock allt svårare att hinna med i sin marknadsföring. Kan man automatisera värdebaserad marknadsföring? Dani Thifa kommer och delar med sig av lång erfarenhet på området. Hur gör vi för att lyckas och hitta tiden till att lyckas med vår marknadsföring?

  Dani Thifa är IT-ingenjör och digital strateg/marknadsförare på CGI.
  Han har i mer än 15 år samlat på sig erfarenhet inom digital analys och
  strategi, digital marknadsföring,
  webbutveckling och projektledning.
  I sitt vardagliga arbete använder sig
  Dani till stor del av automatiserad marknadsföring och utvecklar
  metoderna inom detta.
   


  Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

  Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

  Välkommen!  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

  DATUMTEMA
  24 septemberEmployer branding
  1 oktoberGamification
  8 oktoberNudging
  15 oktoberDigitala dystopier
  22 oktoberDeepFake
  29 oktoberHöstlov!
  5 novemberHealth gamification
  12 novemberFramtidens mediamarknad
  19 novemberRobotic marketing
  26 novemberPrototyping
  3 decemberDigitala trender 2020

  TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

  Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.