SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Compare-lunch: Blockchain som vårdmöjlighet?

  Blockchain: kryptovalutor eller vårdmöjlighet?

  På höstens första Compare-lunch får vi besök av Tove Andersson, grundare av Skandinaviens största nätverk av kryptokvinnor och icke-binära, som välkomnar oss in i Blockchain-världen.

  Tove berättar vad blockchain används till idag och vilka möjligheter som finns för företag och organisationer. Hur kan man till exempel inom sjukvården använda tekniken för att skydda patienters integritet? Eller inom medicinsk forskning?

  Det och mycket mer delar Tove med sig av den 20 september på plats på Stadshotellet i Karlstad.Efter lunchen finns möjlighet att delta i en workshop med Tove, genom nätverket Be Digital, mer information om detta finns på separat evenemangssida.

  Välkommen!

  Om Tove Andersson

  Tove är kolumnist på Di Digital, styrelsemedlem i medtech-företaget Brighter och grundare av KryptoGäris; Skandinaviens största nätverk av kryptokvinnor och icke-binära. Hon är en passionerad föreläsare inom blockchain och arbetar för bättre integritetsskydd online. Hon strävar mot en framtid där människor kontrollerar teknologin, istället för tvärtom.

  Vad är Blockchain?

  Blockchain är en decentraliserad databas som lagras på flera enheter i ett nätverk. Tekniken gör det svårt att manipulera ändringshistoriken, då varje ändring leder till ännu ett block i kedjan, och är vanlig inom kryptovalutor.


  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering.

  NÄR

  20 september
  Lunchbuffé & nätverkande från kl. 11.30.
  Föreläsning & diskussion kl. 12.00-13.00.

  PLATS

  Elite Stadshotellet Karlstad

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats med Swish eller kort.

  Kom och ät lunch tillsammans, inspireras och knyt nya spännande kontakter!

  COMPARE-LUNCH

  En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig minst en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.
  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.