SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Processledning: Utforma

  Våra erfarna processledare stöttar gärna er verksamhet till att bli mer innovationsdrivande i ert arbete. Vi jobbar med tjänstedesignmetodik i alla våra innovationscase och har flera metoder och verktyg som vi kan stötta er med. 

  Vad?

  Varför?

  När?

  Hur?

  Vad?

  Vill ni jobba innovativt och med tjänstemetodik i den utformande fasen, men vet inte riktigt var ni ska börja? Vi har erfarna processledare som kan kan ta ett möte med er där vi tillsammans går igenom er utmaning och föreslår verktyg/metoder som tar ert arbete framåt.

  Varför?

  Ibland behöver vi nya ögon som ser ett arbete som kanske även pågått ett tag. Med nya perspektiv och olika kompetenser kan vi stötta er att komma vidare och ge tips i hur ni kan utveckla ert innovationsarbete framöver. 

  När?

  När ni genomfört ett grundligt undersökande arbete med användare, där ni nu landat i en tydlig behovsbild som ni vill ta vidare till en digital lösning. 

  Hur?

  Vi bokar in ett möte (2h) där vi tillsammans går igenom er utmaning. Utifrån detta ger vi förslag på hur ni kan ta arbetet framåt med hjälp av lämpliga verktyg, metoder och nästa steg. 

  Se kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

  Genom sitt positiva engagemang, kunskap och trygghet har processledarna gett mig det stöd jag behöver för att komma vidare i innovations-processen.

  Kontakta oss!

  Kontakta mig om du vill ha stöd i att hitta ett mer innovativt och användarfokuserat arbetssätt i utvecklingen av era digitala erbjudanden och tjänster inom hälsa och välfärd. 

  Marika Martin

  Process Development Designer
  +46 (0)762-13 88 21
  marika.martin@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.