SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Processledning: Undersöka

  Vi stöttar gärna er verksamheter att bli mer innovationsdrivande i ert arbete. I våra innovationscase jobbar vi med tjänstedesignmetodik och har flera metoder och verktyg som vi kan stötta er med.

  Vad?

  varför?

  När?

  Hur?

  Vad?

  Vill ni jobba innovativt och med tjänstedesignmetodik i den undersökande fasen, men vet inte riktigt var ni ska börja? Vi har erfarna processledare som kan kan ta ett möte med er där vi tillsammans går igenom er utmaning och föreslår verktyg/metoder som tar ert arbete framåt.

  Varför?

  Ibland behöver vi nya ögon som ser ett arbete som kanske även pågått ett tag. Med nya perspektiv och olika kompetenser kan vi stötta er att komma vidare och ge tips i hur ni kan utveckla ert innovationsarbete framöver. 

  När?

  När ni har en utmaning eller frågeställning som ni vill undersöka vidare, och där ni känner att ni behöver mer stöd

  Hur?

  Vi bokar in ett möte (2h) där vi tillsammans går igenom er utmaning. Utifrån detta ger vi förslag på hur ni kan ta arbetet framåt med hjälp av lämpliga verktyg, metoder och nästa steg. 

  Se kontaktuppgifter längst ner på denna sida. 

  Med stort engangemang, humor och tålamod har processledaren gett vår organisation nya kunskaper och gott stöd i vår innovationsprocess.

  Tips!

  För att vi ska få en bra förståelse för just er utmaning och kunna stötta er på bästa sätt, fundera gärna på dessa saker inför vårt möte.

  Hur skulle du beskriva er utmaning i en mening eller som en frågeställning?
  Vem vill ni skapa en förändring för?
  Varför är denna utmaning viktig att lösa?

  Hör gärna av dig!

  Kontakta mig om du vill ha stöd i att hitta ett mer innovativt och användarfokuserat arbetssätt i utvecklingen av era digitala erbjudanden och tjänster inom hälsa och välfärd.

  Marika Martin

  Process Development Designer
  +46 (0)73 028 81 68
  marika.martin@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.