Kunskapshöjande material

Här samlar vi tips och länkar för dig som vill utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

EU SME

EU SME Support hjälper innovativa, små och medelstora företag (SME) med internationella ambitioner att söka EU-finansiering. Kostnadsfri expertrådgivning och snabb respons.

Connect Sverige

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet.

MinAnsökan.se

Min ansökan är en e-tjänst där företag och offentliga aktörer kan ansöka om stöd. De flesta stöd som Min ansökan tillhandahåller hanteras regionalt av myndigheter och organisationer med regionalt utvecklingsansvar.

NABC

NABC-modellen fungerar som ett stöd för att definiera din idé och förbereda en kärnfull pitch genom att den utmanar dig att tänka igenom vad som egentligen gör idén till något av värde för dina tänkta kunder.

Innovationsguiden

Tips, mallar och inspiration för att arbeta med Användardriven Innovation och tjänstedesign.

Att söka Vinnova-finansiering

Har du en idé – en innovation – som du vill utveckla? Då kan en Vinnova-finansiering vara alldeles perfekt – men det är inte säkert. Här följer några råd på vägen.

Aktuella utlysningar

Det finns flera aktörer och organisationer som finansierar forsknings- och innovationsprojekt som kan göra nytta i samhället. Det görs genom olika erbjudanden, som kallas utlysningar. Här samlar vi aktuella utlysningar inom hälsa och välfärd.

Läs om de tjänster vi erbjuder i DigitalWell Innovationssupport

 

 
Relaterat innehåll
Utveckling
DigitalWell Arena

Snabbt gensvar på innovationsstöd i coronakris

DigitalWell Arena har tillfört två miljoner kronor för att öka innovationskraften i coronakrisen. –          I en svår situation vill vi stötta näringslivet att kunna utveckla

Utveckling
DigitalWell Arena

Två miljoner till innovationskraft i Coronakrisen

Har du en digital produkt eller tjänst som kan göra skillnad i coronakrisen? DigitalWell Arena satsar två miljoner kronor för att stötta företag och entreprenörer

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.