Alla behöver digitala hälsotjänster

DigitalWell Innovationssupport hjälper företag och entreprenörer att utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

Har du idéer som framtiden behöver?

Med rätt stöd blir resan från idé till verklighet både kortare, snabbare och roligare. DigitalWell Innovationssupport erbjuder kontakter och verktyg för att företag ska kunna utveckla smarta lösningar för framtidens hälsosamhälle. Här hoppas vi att du ska hitta inspiration, verktyg och viktiga kontaktytor för att utveckla din idé till en faktisk produkt eller tjänst.

Utveckla din idé

En förutsättning för att Innovationssupport ska kunna hjälpa dig framåt är att din idé löser ett faktiskt behov inom hälsa och välfärd. Tillsammans kan vi hjälpa både människor och samhälle att utvecklas och må bättre. 

Prenumerera på nyhetsbrev

Ta del av aktuella erbjudanden, nyheter, tips och länkar, kommande utbildningar och events där utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster står i fokus. 

Kontakt

Lina Svensberg

Process Leader Entrepreneurship & Commercialization
+46 (0)761 37 97 68
lina.svensberg@compare.se

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden, och är en del av DigitalWell Arena som är en 10-årig satsning för att bygga en nationellt och internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö för digitala hälsotjänster. Läs mer om DigitalWell här

 
Relaterat innehåll
Event

Virtual visit to Norway

Welcome to join a virtual visit hosted by the Estonian Investment Agency with focus on HealthTech, CleanTech and FinTech. Named ‘the most advanced digital society

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.