SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Stöttar innovativa idéer inom hälsa och välfärd

  Har du en digital produkt eller tjänst som kan kan stärka människors hälsa och välmående? DigitalWell Arena stöttar företag och entreprenörer som har innovativa idéer med potential att skalas upp för att lösa viktiga behov inom hälsa och välfärd.

  En förutsättning för att du ska kunna ta del av vår innovationssupporten är att din idé löser ett faktiskt behov inom hälsa och välfärd, med digitalt fokus. Tillsammans kan vi hjälpa både människor och samhälle att utvecklas och må bättre.

  Vi stöttar både nya idéer som kan utvecklas och befintliga produkter och tjänster som kan ställas om och tillämpas på nya sätt. Det kan handla om digitala verktyg som bryter isolering, skapar nya sociala skyddsnät eller på andra sätt stärker oss människor. 

  Här ser du exempel på företag som fått stöd 

  Gör en intresseanmälan via formuläret nedan så tittar vi tillsammans på vilka tjänster som kan vara aktuella för just dig och ditt företag.
   

  Intresseanmälan

  Skicka in din intresseanmälan till DigitalWell Innovationssupport så tittar vi tillsammans på vilka tjänster som kan vara aktuella för just dig och ditt företag.

  Kontakt

  Anders Solberg

  Innovation Manager / Innovation Support
  +46 (0)73 529 14 62
  anders.solberg@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.